Ajándékutalványok

 

Megérkeztek karácsonyi ajándéktikettjeink és ajándékbérleteink!

Megajándékozhatja szeretteit valamelyik masszázsszolgáltatásunkkal (gyógy, svéd, sport,nyirok, stresszoldó, relaxáló, mobilizáló, alakformáló, kényeztető, aromaterápiás,bőrfrissítő, mézes, lávaköves masszázs), természetgyógyászati kezelésünkkel(számítógépes állapotfelmérés, fülakupunktúra, Bach virágterápia), vagy mozgásterápiánkkal (hatha jóga, kínai gerinctorna, gyógytorna).

Mi pedig megajándékozzuk az ajándékozót, Önt, egy 30 perces egészségvédő kezelési ajándéktikettel (jade köves thermo masszázságy vagy gépi nyirokmasszázs kezelésre) mely akár tovább is ajándékozható.

Idén újdonság, hogy a megvásárolt ajándéktikett mellé vehet még egy ajándéktikettet 10% kedvezménnyel téli kedvenc kényeztető, stresszoldó melegolajos és narancs-fahéj krémes masszázsainkra.

5 alkalmas karácsonyi bérletet is vásárolhat ajándékba, mi pedig megajándékozzuk Önt egy egészségkezelési tikettel és egy 20 perces ”Matiné” masszázs ajándékkártyával. Az 5 alkalmas ajándékbérlet mellé idén vásárolhat még egy 5 alkalmas bérletet 10% kedvezménnyel a stresszoldó melegolajos és narancs-fahéj krémes masszázsainkra.

10 alkalmas ajándék bérlet vásárlóját pedig megajándékozzuk szintén egy egészségvédő kezelési tikettel és egy 30 perces masszázs ajándékkártyával.

A mi ajándékaink Önnek, az egészségvédő kezelési, 20 és 30 perces ajándékkártyák nem névre szólóak, tehát Ön is szabadon tovább ajándékozhatja bárkinek!

Ajándéktikettjeinket és ajándékbérleteinket megvásárolhatja személyesen stúdiónkban (készpénzzel, bankkártyával, szépkártyával, egészségpénztári kártyával), vagy be sem kell fáradnia, banki átutalást követően küldjük Önnek a névre szóló, nyomtatható kártyát, ajándékunkkal együtt. Recepciós kollégáink szívesen tájékoztatják, válaszolnak kérdéseireszemélyesen a stúdióban (1116 Bp., Vegyész u. 10), telefonon (061/2086059, 70/4249790),
vagy emailen (harmonia.recepcio@gmail.com).
Átutaláshoz az adatok: Harmónia Életreform Központ kft,
K&H Bank: 10401196-50526554-55821005.
Kérjük, amennyiben átutalással fizet, vegye fel a kapcsolatot a recepcióval, hogy
kiállíthassuk a számlát.
Szeretetben gazdag, áldott, békés ünnepeket kívánunk Önnek és kedves Családjának!