Ajándékutalványok

 

Megérkeztek karácsonyi ajándéktiketteink és ajándékbérleteink!
Megajándékozhatja szeretteit valamelyik masszázsszolgáltatásunkkal (gyógy, svéd, sport, nyirok, stresszoldó, relaxáló, mobilizáló, alakformáló, kényeztető, aromaterápiás, bőrfrissítő, mézes, lávaköves masszázs), természetgyógyászati kezelésünkkel (számítógépes állapotfelmérés, fülakupunktúra, Bach virágterápia), vagy mozgásterápiánkkal (hatha jóga, kínai gerinctorna, gyógytorna). Mi pedig megajándékozzuk az ajándékozót, Önt, egy 30 perces egészségvédő kezelési (infraszaunára vagy gépi nyirokmasszázsra vagy jade köves thermo masszázságy szolgáltatásra) ajándéktikettel, mely akár tovább is ajándékozható. 5 alkalmas ajándék bérlet vásárlóját megajándékozzuk egy egészségkezelési tikettel és egy 20 perces ”Matiné” masszázs ajándékkártyával. 10 alkalmas ajándék bérlet vásárlóját pedig megajándékozzuk szintén egy egészségvédő kezelési tikettel és egy 30 perces masszázs ajándékkártyával, melyeket bárkinek továbbajándékozhat.
Ajándéktikettjeinket és ajándékbérleteinket megvásárolhatja személyesen stúdiónkban (készpénzzel, bankkártyával, szépkártyával, egészségpénztári kártyával), vagy be sem kell fáradnia stúdiónkba, banki átutalást követően küldjük Önnek a névre szóló, nyomtatható kártyát, ajándékunkkal együtt. Recepciós kollégáink szívesen tájékoztatják, válaszolnak kérdéseire személyesen a stúdióban (1116 Bp., Vegyész u. 10), telefonon (061/2086059, 70/4249790), vagy emailen (harmonia.recepcio@gmail.com).
Átutaláshoz az adatok: Harmónia Életreform Központ kft, K&H Bank: 10401196-50526554-55821005.
Kérjük, amennyiben átutalással fizet, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a recepcióval, emailen küldje el az átutaló nevét és címét, hogy kiállíthassuk a számlát.