Numerológia

Számmisztikai elemzés


Poczók Krisztina vagyok. Jelenleg főállásban egy általános iskolában tanítok alsó tagozatos diákokat, akik mellett saját gyermekeimet is nevelem. A számmisztikával 9 évvel ezelőtt találkoztam először, amikor a barátnőmtől egy numerológiai elemzést kaptam ajándékba. Az elemzés meghatározó volt és nagyon megérintett. Gyakorlatilg innentől fogva kezdtem el folyamatosan belemerülni a számok világába.
Kezdetben csak olvasgattam a különböző könyveket és internetes oldalakat, de ezeket az információkat kevésnek érzetem, ezért elvégeztem a numerológiai tanfolyamot az Éden Oktató Központban, 2014-ben. Itt tanultam meg a számok közötti összefüggéseket meglátni, és azokat az ismereteket, amit a könyvek nem tartalmaznak. A tanfolyam elvégzése óta folyamatosan készítek elemzéseket, és segítem a hozzám fordulókat. Segítem, hogy megismerjék önmagunkat, viszonyulásunkat a külvilághoz, rávilágítok kapcsolataikra és rávezetem őket, hogy mi dolgunk a nagyvilágban. Sokan úgy gondolják, hogy meg tudom mondani a jövőt, hogy mi fog történni, de az ilyen jellegű kérdésekre nem tudok válaszolni, hiszen nem vagyok jós. A számok támogató energiái azonban feltérképezhetőek az elkövetkezendő időszakra. Néhány dolog, amire választ kaphatunk: Mikor érdemes vállalkozást beindítani, házat eladni, biztosítást kötni, tanulmányokat folytatni. Melyik napon legyen az esküvőm? Hogyan használjam a férjem nevét? Melyik napon menjek vizsgázni? Milyen szakma, hivatás való nekem? Kit vegyek fel a vállalkozásomba? Stb.
Sokszor, mikor valamilyen nehéz időszakban, hullámvölgyben vagyunk, akkor nyúlunk segítségért. És ez így van jól! Jövőnket formálhatjuk, helyzetünket javíthatjuk, ha tisztán látunk, de ehhez az kell, hogy mi is készen álljunk. Aki úgy érzi, hogy kész jobban megismerni önmagát, megérteni a körülötte lévő embereket és nem fél a változtatástól, az hívjon bátran!
Az elemzés kiterjed: a személyiség megismerésére, tanulni való feladatokra, fő feladatainkra az életben, egészség, munka területére és a jelenlegi személyes év energiáira.
Elemzés készítéséhez szükségem van a teljes születési névre és a születés időpontjára, melyeket szeretettel várok a lenti elérhetőségeken. A kiértékelésre a Harmónia Életreform Központban kerül sor, előre egyeztetett időpontban. Időtartama általában 1 óra.
Egy elemzés 6000 Ft/fő, páros elemzés (párkapcsolati, szülő-gyerek, stb…) 8000 Ft, mely az elemzés írásos anyagát, és a hozzá fűzött magyarázatot, személyes megbeszélést tartalmazza.
Szeretettel segítek Önnek is megérteni, hogyan alakítják személyes számai a sorsát!

Poczók Krisztina numerológus
06-70-313-9624
poczok.krisztina@gmail.com