Test-, fül-, csakragyertya

Testgyertya – mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás

A gyógynövényes hatóanyaggal átitatott üreges gyertyát a test fölé helyezve meggyújtjuk, mely gyengéden gomolygó füstöt bocsát ki magából, mialatt gyógyít, ellazít és méregtelenít. A testgyertya hő- és vákuumhatást fejt ki, a hatóanyagokban bővelkedő meleg füstgáz átáramlik a szöveteken az adott idegvégződéseket stimulálva. A szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak. Túlterhelt nyirokrendszerünkből a hosszú ideje lerakódott mérgek így könnyebben távoznak, és a felhalmozódott bomlástermékek által okozott fizikai tüneteket csillapodnak.

 gyertya

Testgyertya használatával mellékhatásmentesen

– csillapíthatjuk a fájdalmakat (reumatikus, izom és ízületi)
– javíthatjuk az anyagcserét
– oldhatjuk a stresszt, feszültséget
– optimalizálhatjuk az energiaáramlást
– fokozhatjuk a méregtelenítést és segíthetjük a légutak tisztulását

 

A testgyertya használata belső szerveinkre gyakorolt hatásával, az anyagcsere-folyamatok felgyorsításával és kötőszöveti méregtelenítő hatásával nagyban megkönnyíti a fogyást és a cellulit megszüntetését. Utókezelésként a fogyás során meglazult kötőszövetek feszesítésére is használjuk.

A kezelés közben érezhető kellemes hő, a testgyertya körül futó meridiánokban kialakult energia-blokkokat feloldja, ezzel biztosítja az egyenletes eloszlást. Testünkben a fájdalom megszűnése jelzi az energia egyensúly beálltát.

A kezelés mindössze fél órát vesz igénybe, melyet kellemes pihenéssel, regenerálódással tölthetsz! 2 hónapon belül érdemes 4 – 5 alkalommal ismételni.