Masszázsok

Harmónia Masszázs stúdióban szeretettel várjuk masszázskezeléseinkre egy nehéz nap előtt, vagy egy stresszes nap után, ahol csillapíthatjuk gerinc-, ízületi- és izomfájdalmait, ellazulhat, kikapcsolódhat, feltöltődhet.

Felgyorsult életünk, az állandó stressz, feszültség, félelmek, megfelelési kényszer, bizonytalanság, az elfojtott problémák, mozgásszegény életmód, helytelen testtartás, a sokszor egyoldalú fizikai és túlzott pszichikai megterhelés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy izmaink túlfeszítettekké, merevekké váljanak, fájdalmas mozdulatok és fájó testrészek alakuljanak ki.

Amikor valaki először elmegy masszázsra, lehet, hogy az elején zavarban van, mert le kell vetkőznie, esetleg aggódik, hogy nem tökéletes az alakja, ezért nagyon nehezen tudja elengedni magát. A masszőr számára teljesen természetes az emberi test látványa, testalkattól függetlenül – cél a megfelelő relaxáció és izomgörcs oldás elérése. Rövid idő után a legszorongóbb ember is elengedi magát, elfelejti a napi gondokat és csak élvezi a fizikai érintés lazító hatását. Maximum az jár a fejében, bárcsak hosszabb masszázsra jött volna. A teljes testmasszázs átmozgatja a befeszült, megfáradt izmokat, lelkileg és fizikailag oldja a stresszt. Ilyen jó élmény után nehéz felkelni a masszázságyról és továbbindulni a rohanó világba.

A masszázs beindítja a szervezet öngyógyító erejét, megébreszti természetes védekező rendszerét, kiváló és kellemes módszer az egészség megőrzésére, betegségek megelőzésére, gyógyítására. Masszírozás hatására fokozódik a vérkeringés, a nyirokkeringés, felgyorsul az anyagcsere és a méregtelenítés, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Felpezsdül a megfáradt test, feloldódnak az izomfeszülések, letapadások és görcsök, enyhül a hátfájás, csökken a fejfájás, lenyugszik a lélek. A masszőr érintése, – mint fizikai támogató testi kapcsolat – csodálatos hatással van az idegrendszerre, segít feldolgozni a traumákat, eljuttat a teljes kikapcsoltság állapotába. A test a lélek és a szellem harmóniába kerül, visszaáll a jó közérzet.

Nem csak fájdalom, fáradtság, kimerültség esetén van szüksége egy jó masszázsra. A hatékony és energikus munkavégzéshez szervezetének regenerálódásra, feltöltődésre van szüksége. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné megőrizni, visszanyerni egészségét, szeretne kiegyensúlyozottabb, békésebb lenni.