Karácsonyi ajándékutalványok

 

Megérkeztek karácsonyi ajándéktikettjeink és ajándékbérleteink!

Megérkeztek karácsonyi ajándéktiketteink és ajándékbérleteink!

Megajándékozhatja MASSZÁZSSZOLGÁLTATÁSAINKKAL szeretteit egy alkalomra szóló ajándéktikettel vagy 5 alkalmas ajándékbérlettel ( gyógy, svéd, sport, nyirok, stresszoldó, mobilizáló, alakformáló, kényeztető, aromaterápiás, bőrfrissítő, mézes, lávaköves masszázsok – masszázsfajták és árak az ÁRAK menüpontban) vagy mozgásterápiánkkal (hatha jóga, kínai gerinctorna, gyógytorna).

Ajándék bérlet vásárlásakor mi pedig megajándékozzuk Önt egy 20 perces masszázstikettel, melyet szabadon felhasználhat, tovább ajándékozhat.

Ajándéktiketteinket és ajándékbérleteinket megvásárolhatja banki átutalással, ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a recepcióval: 061/2086059, 0670/4249790 vagy harmonia.recepcio@gmail.com. Átutalást követően küldjük Önnek a névre szóló, nyomtatható kártyát, ajándékunkkal együtt, így be sem kell fáradnia hozzánk!

Személyesen is megvásárolhatja stúdiónkban (1116 Budapest, Vegyész u. 10.) ajándékait (készpénzzel, bankkártyával, szépkártyával, egészségpénztári kártyával),
hétköznap 16.00-tól 19.00-ig.

Recepciós munkatársaink szívesen tájékoztatják fenti elérhetőségeinken, ha további kérdései lennének!

Szeretetben, egészségben gazdag, áldott, békés ünnepeket kívánunk
Önnek és kedves Családjánák!