Kineziológia és hangterápia

Üdvözöllek, Gazdag Viktória vagyok, (természetgyógyász) kineziológus és hangterapeuta

A kineziológia mély feltáró módszere és a tibeti hangtálak gyógyító rezgései segítségével támogatlak, hogy lelki és fizikai szinten is egyensúlyba tudj kerülni. Felnőttek, gyerekek, párok, kismamák részére is tartok kineziológia és egyéni hangtál kezeléseket.

Egyéni hangtál kezelés: a hangfürdő hatásait adja személyre szabva, a TE jelenbeli fizikai és lelki állapotodra fókuszálva, a csoportos hangfürdőnél sokkal intenzívebb, mélyrelaxációs élményt és testi-lelki gyógyulást nyújt. Ezt a kezelést azoknak ajánlom, akik testileg kimerültek, vagy akár lelkileg is úgy érzik nincs elég energiájuk a hétköznapokhoz, lehangoltak, illetve fizikai problémákkal, stressz okozta tünetekkel érkezőknek. (ízületi problémák, nyak-hát-derék fájdalmak, emésztési-, keringési problémák, alvászavar, női szervek problémái stb)
A tibeti hangtál kezelések hatásai:
– Oldja a stresszt és nyugtatja az idegrendszert
– Segíti a zavartalan, mély, pihentetőbb alvást
– Izomlazító, vérkeringésszabályzó
– Izületi- és gerincfájdalmak enyhítésében hatásos
– Javítja az emésztőrendszeri problémákat
– Általános energiaszint növelő, immunerősítő
– Beindítja a test öngyógyító mechanizmusait  

Kineziológia: Segít feltárni a problémáink lelki okát, és speciális technikákkal oldani őket, hogy a káros múltbeli minták helyett, a saját életünket élhessük, irányítása a mi kezünkben lehessen. Segítségével dolgozhatunk azon, hogy el tudd engedni a stresszt, a szorongást, a lelki sérelmeidet, a megfelelési kényszert, a haragot, az önbizalomhiányodat és harmóniába tudj kerülni Önmagaddal és a külvilággal.
Milyen területeken használható ez a gyengéd módszer?

– önbizalomhiány, félelmek, szorongás, függőség, pánik

– (családi, munkahelyi)kapcsolatok, párkapcsolat rendezése,

– tanulási nehézségek, figyelemzavarok, alvászavar,

– önmegvalósítás elősegítése, önismereti fejlődés

– stressz okozta fizikai tünetek oldása

Amit nyersz a kezeléseimmel: feltöltődés, harmónia, Önbizalom, lelki béke, megértés, teljes megnyugvás, életerő, kiegyensúlyozottság.  

Szeretettel várlak kezeléseimen:
Gazdag Viktóriakineziológus és hangterapeuta
Bejelentkezés: e-mialen, telefonon, fb üzenetben: 
Telefon: 06 70 632 4370

Email: gazdaglelek@gmail.com

Web: https://www.gazdaglelek.hu/

Fb oldal: https://www.facebook.com/gazdaglelek/

A módszereim nem egészségügyi és nem pszichológiai tevékenységek. A konzultáció nem helyettesítheti az orvosi kezelést vagy a pszichoterápiát. Pszichiátriai kezelés alatt álló, illetve bármilyen pszichés vagy mentális probléma miatti gyógyszeres kezelés alatt álló személyeket nem tudok fogadni! Orvosi és gyógyítói tevékenységet nem végzek.