Reiki kezelések

 

Mai világunkban rohanunk egyik pontból a másikba, rengeteget idegeskedünk a fokozott elvárások miatt, miközben nagyon sok energiát veszítünk. Ez az energiavesztés amennyiben nem kerül pótlásra, úgy általános gyengeséghez és betegségekhez vezet.  A sok fizikai, lelki és szellemi teher otthagyja lenyomatát a szervezetünkben. Számos terápia és módszer van az energiapótlásra, a pozitív életérzések visszaállítására és az egészség megőrzésére. Minden emberben megvan az igény az erősítő energiák felvételére, az általános fizikai és pszichikai-szellemi, valamint érzelmi állapot erősítésére. Az egyik ilyen segítő módszer a Reiki.

 

 Mi is az a Reiki?

Reiki egy spirituális gyakorlat, mely során a kezelő személy az Univerzum magas rezgésű energiája segítségével megnöveli az ember rezgésszintjét a szükséges értékekre, ezáltal feloldja a fizikai, lelki és szellemi leterheltség okozta blokkokat, beindítja a gyógyító és öngyógyító folyamatokat.

A REIKI-t évekkel ezelőtt kezdtem el élni és megélni. Jelenleg a REIKI RAI Association International Magyarországon működő szervezetének beavatott Reiki-mestere vagyok. Kézrátétellel és távkezeléssel is gyógyítok.

 

Állok szíves rendelkezésére, előre is köszönöm, hogy megtisztel a bizalmával!

 

REIKI KEZELÉSEK: Hétfőn és Pénteken: 17:30-19:00

Harmónia Stúdió, XI., Bp., Vegyész u. 10.                     

Bejelentkezés: 061/2086059