Szarka Mónika jóga oktató

Sziasztok, Szarka Mónika vagyok, hatha jóga oktató. Ajurvédát tanulok, s jelenleg női jógaterapeuta képzésre járok.

Kb. 10 éve találkoztam a jógával, már az első pár óra után éreztem, hogy egy stresszes nap után, mintha kicseréltek volna. Megnyugodtam, segített a stresszoldásban, jobb lett a testtartásom, erősödtem. Ahogy teltek az évek a jógának sokkal mélyebb szintjeit tapasztaltam meg.

A jóga számomra egy olyan belső erőforrás a mindennapokban, amely segít megtalálni az egyensúlyt, a harmóniát, a rohanó világunkban visszatalálni magamhoz, a lelkemhez.

Bár a jóga célja elsősorban nem az egészségmegőrzés, a mai világunkban, ahol nagyon sok inger ér minket, nagyon fontos prevenciós szerepe van a mindennapi életünkben, terápiás hatása tagadhatatlan. „Ép testben, ép lélek.”

A hatha jóga oktató képzés után, elmélyedtem az ajurvédában (indiai orvostudomány), amelynek alapelveit napi rutinom részévé tettem, ezáltal erősítve öngyógyító képességem, s az óráimon is figyelek ezen alapelvek betartására. Hiszek abban, hogy mi magunk nagyon sokat tudunk tenni egészségünk megőrzéséért.

Érdekel az önismeret, személyiségfejlődés, túrázás, természet, s a jóga mellett táncolok.

Óráimon értő empatikus figyelemmel vezetlek, hogy eljuss belső erőforrásaidhoz, ezáltal megteremtve harmóniát és az egyensúlyt.

Várlak szeretettel:

Szarka Mónika

hatha jóga oktató

Elérhetőségek:

monika.szarka@gmail.com

Tel: 06-30-297-6968